Fingerfood, czyli wrapy na imprezę

_ikona

Witam Was serdecznie po sporej przerwie w publikowaniu przepisów! Dużo się dzieje, czasem ciężko znaleźć chwilę dla siebie, ale ostatnio robiłam pyszne ‚zawijaski’ z tortilli. Najpierw spróbowałam je u jednej koleżanki na urodzinach (wrapy z pastą z tuńczyka i z serkiem), później znów miałam okazję je zjeść na zabawie sylwestrowej. Zainspirowana poszukałam jeszcze pomysłów na tortillę w Internecie, i uwierzcie mi, mnogość pomysłów blogerów kulinarnych i nie tylko mnie zachwyca! Gdyby nie choroba, która ścięła mnie z nóg – moje wrapy przygotowałabym pewnie w wielu wersjach – wytrawne, na ostro, na ciepło…

Pamiętajcie, że takie tortille mają setki tysięcy kombinacji. Możecie dodać do środka co tylko Wam przyjdzie do głowy. A ja nawet pokusiłabym się o zrobienie tej przekąski na słodko. To może w kolejnej odsłonie. Teraz zapraszam Was po mój przepis w zupełnie nowej formie – PRZEPIS OBRAZKOWY! Dajcie mi znać, czy taki sposób przedstawienia przypada Wam do gustu!

Wrapy z tortilli

Wrapy z tortilli

Zapraszam na fanpage – tam czekam na Wasze opinie! :-)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>